HUNDTRIM

I trimmet jobbar vi stressfritt med en hund åt gången. Alla individer får den tid de behöver i alla olika moment. I trimmet finns inga burar och hundarna får min odelade uppmärksamhet under den tid de är här.

Jag är certifierad Fear Free Professional vilket innebär att jag arbetar i ett lugnt tempo med stort fokus på hundens signaler och stressnivåer. Visar hunden att vissa moment är obehagliga eller skapar stress tar jag tid att presentera och avdramatisera dessa för hunden. Hundens välmående är alltid viktigast och går före frisyr och finputs.

Alla nya kunder bokar jag in för en Meet and Treat innan första behandlingen. Den tar ca 15-30 minuter och ger dig och din hund möjligheten att hälsa på och bekanta er med mig och trimmet på ett lugnt och positivt sätt. Dessa besök är kostnadsfria.

Du bokar ditt besök i trimmet på telefon 070-663 5205 eller via mail info@tassalong.se.
Befintliga kunder kan boka sina tider själva via vår bokningsapp Wavy. Länk till bokningssidan finns i ert senaste bekräftelse-SMS.

Om ni behöver avboka er tid ber vi att ni gör det i så god tid som möjligt, för att ge andra möjlighet att boka istället. Vi ser gärna att ni avbokar minst 24 timmar innan er bokning. Om man vid upprepade tillfällen avbokar med kort varsel och/eller inte dyker upp på sin bokade tid kommer vi ta ut en bokningsavgift som ej återfås vid avbokning/no-shows.