HUNDTRIM

I trimmet jobbar vi stressfritt med en hund åt gången. Alla individer får den tid de behöver i alla olika moment. I trimmet finns inga burar och hundarna får vår odelade uppmärksamhet under den tid de är här.

Vi är certifierade Fear Free Professionals vilket innebär att vi arbetar i ett lugnt tempo med stort fokus på hundens signaler och stressnivåer. Visar hunden att vissa moment är obehagliga eller skapar stress tar vi tid att presentera och avdramatisera dessa för hunden. Hundens välmående är alltid viktigast och går före frisyr och finputs.

Alla nya kunder bokas in för ett introduktionsbesök innan första behandlingen. Den tar ca 30 minuter och ger dig och din hund möjligheten att hälsa på och bekanta er med oss och trimmet på ett lugnt och positivt sätt. Dessa besök är kostnadsfria.

Du bokar ditt besök i trimmet på vår bokningssida, via telefon 070-663 5205 eller via mail info@tassalong.se. Vi rekommenderar starkt att du bokar in en eller två kommande tider redan när du hämtar din hund, för att vara säker på att få tider i den intervall som din hund behöver.

Om du behöver avboka din tid ber vi att du gör det i så god tid som möjligt, för att ge andra möjlighet att boka istället. Vi ser gärna att tiden avbokas minst 24 timmar i förväg. Om kund uteblir från sin bokade tid är kunden betalningsskyldig för hela beloppet. Om kund vid upprepade tillfällen avbokar med kort varsel kommer Tassalong ta ut en bokningsavgift som ej återfås vid avbokning.