PRISER

Priserna gäller från 15 april 2023.

MEET & TREAT – kostnadsfri
Alla nya kunder bokas in på en inledande Meet and Treat innan första tidsbokning. Vid detta möte hälsar ni på mig i trimmet så hunden får möjlighet att bekanta sig med mig och lokalen innan sin första behandling. En M&T är 15-30 minuter lång.

BAD & FÖN – 680 kr/tim
Hunden badas med djuprengörande shampo och återfuktande balsam, fönas torr och får sin päls genomborstad. Kloklippning och öronrengöring ingår. Tidsåtgång 1-2 tim beroende på hundens storlek och pälsens kondition. Vid tovor i päls tar det längre tid! *Observera att vi inte tovutreder hela hundar utan då erbjuder en tid för klippning.*

BAD & KLIPP – 680 kr/tim
I priset ingår alltid bad, kloklippning samt rengöring av öron. Behandlingen tar från ca 1,5-2 timmar för liten-medelstor hund och är beroende på hundens pälsstatus och hanteringsvana.

URFÄLLNINGSBAD – 780 kr/tim
Bad och fön av dubbelpälsade raser som tysk spets, samojed, eurasier m.fl. Kloklippning, öronrengöring samt puts av tassar och öron ingår. Från 1 tim för t.ex pomeranian upp till 4 tim för t.ex leonberger.

*NYHET* EXPRESSKLIPP – 800 kr/tim
Klippning med maskin och lättare saxputs. Hunden ska vara badad och torkad hemma innan den lämnas på trimmet. Kloklipp och öronrengöring ingår i priset.

FRISYRKLIPP m sax – 780 kr
Bad, fön och frisyrklipp med sax. Passande för t.ex. pudel, lagotto, wheaten terrier. Kloklipp och öronrengöring ingår i priset.

STRÄVHÅRSTRIMNING – 780 kr/h
Handryckning av päls enligt rasstandard. Kloklippning och öronrengöring ingår alltid. Tidsåtgång varierar från 1-4 tim beroende på hundens storlek, pälsstatus och hanteringsvana.

INSKOLNINGSPAKET – 1700 kr
Paketlösning för valp eller ovan vuxen hund. Tre besök á 30 min, 60 min och 90 min vardera där vi stegvis introducerar trimmets olika moment. Paketet ger ca 20% rabatt mot om du bokar tiderna separat.

ÖVRIGA TJÄNSTER
Kloklipp hund/katt – 200 kr
Kloklipp och tassputs – 250 kr
Nos- och tassklipp – 350 kr
Tömning analsäckar – 200 kr
Öronryckning – 200 kr (vid bad/trim 150 kr)

KLIPPNING KATT – 850 kr
Lejonklippning av katt. Ägaren är med och hjälper till.
Katter badas ej.

TANDBEHANDLING MED CLEANY TEETH ULTRALJUDSTANDBORSTE
Tandbehandling med ultraljudstandborste som hjälper till att ta bort tandsten och förbättra munhälsan hos hunden.
PROVA PÅ, ca 10 min – 200 kr
Ett första prova-på besök där vi testar om hunden tillåter att vi behandlar munnen och du får med dig tips om hur du kan träna hunden på att borsta händerna hemma.
GRUNDBEHANDLING
Grundbehanding 15 min – 350 kr
Grundbehandling 30 min – 450 kr
Om hunden har tandsten bokar du ett besök för grundlig behandling där vi fokuserar på att ta bort den befintliga tandstenen. Beroende på hundens samarbetsvana och mängden tandsten kan det behövas upprepade behandlingar för att få bort allt.
UNDERHÅLL, utan tandskrapning 10 min – 250 kr
Om din hund inte har tandsten sedan innan, eller har genomgått grundlig behandling för att ta bort den, räcker kortare underhållsbehandlingar för att hålla munhälsan. Behandlingen tar ca 10 minuter och rekommenderas att göras ca var 8’e vecka.

HANTERINGSTRÄNING ENLIGT FEAR FREE-METODEN – 800 kr/h
Belöningsbaserad träning på enskilda moment som hunden upplever obehagliga eller stressande. Vi visar också hur ni kan träna hunden hemma för att förbereda för kommande behandlingar. 15-30 minuters träning per gång.

10-KORT FÖR KLOKLIPPNING/HANTERINGSTRÄNING – 1800 kr
10 tillfällen á 15 minuter. Olika bokningar kan kombineras på samma kort.