PRISER

Priserna gäller från 1 september 2021.

MEET & TREAT – kostnadsfri
Alla nya kunder bokas in på en inledande Meet and Treat innan första tidsbokning. Vid detta möte hälsar ni på mig i trimmet så hunden får möjlighet att bekanta sig med mig och lokalen innan sin första behandling. En M&T är ca 15 minuter lång.

BAD & FÖN – 540 kr/tim
Hunden badas med djuprengörande shampo och återfuktande balsam, fönas torr och får sin päls genomborstad. Kloklippning, öronrengöring och -plockning ingår. Tidsåtgång 1-2 tim beroende på hundens storlek och pälsens kondition. Vid tovor i päls tar det längre tid! *Observera att vi inte tovutreder hela hundar utan då erbjuder en tid för klippning.*

BAD & KLIPP – 540 kr/tim
I priset ingår alltid bad, kloklippning samt plockning och rengöring av öron. Behandlingen tar från ca 1,5-2 timmar för liten-medelstor hund och är beroende på hundens pälsstatus och hanteringsvana.

URFÄLLNINGSBAD – 600 kr/tim
Bad och fön av dubbelpälsade raser som tysk spets, samojed, eurasier m.fl. Kloklippning, öronrengöring samt puts av tassar och öron ingår. Från 1 tim för t.ex pomeranian upp till 4 tim för t.ex leonberger.

TILLVAL vid bad
”Coat Cure” 180 kr
Återfuktande inpackning av torr och/eller skadad päls inkl lättare massage.
”Tassbehandling” 180 kr
Extra djuprengöring av tassar inkl. massage och tassalva.

STRÄVHÅRSTRIMNING – 600 kr/h
Handryckning av päls enligt rasstandard. Kloklippning och öronrengöring ingår alltid. Tidsåtgång varierar från 1-4 tim beroende på hundens storlek, pälsstatus och hanteringsvana.

INSKOLNINGSPAKET – 1300 kr
Paketlösning för valp eller ovan vuxen hund. Tre besök á 30 min, 60 min 90 min vardera där vi i steg introducerar trimmets olika moment. Paketet ger ca 20% rabatt mot om du bokar tiderna separat.

ÖVRIGA TJÄNSTER
Kloklipp hund/katt – 150 kr
Kloklipp och tassputs – 200 kr
Nos- och tassklipp pudel – 300 kr
Tömning analsäckar – 150 kr
Öronryckning samt rengöring – 150 kr

KLIPPNING KATT – 750 kr
Lejonklippning av katt. Ägaren är med och hjälper till.
Katter badas ej.

TANDBEHANDLING MED CLEANY TEETH ULTRALJUDSTANDBORSTE
Tandbehandling med ultraljudstandborste som hjälper till att ta bort tandsten och förbättra munhälsan hos hunden.
INTRODUKTIONSBEHANDLING – 250 kr
Ett första prova-på besök där vi testar om hunden tillåter att vi behandlar munnen och du får med dig tips om hur du kan träna hunden på att borsta händerna hemma. Upp till 30 minuters behandlingstid.
LÅNG/GRUNDLIG BEHANDLING – 150 kr/15 min
Om hunden har tandsten bokar du ett besök för grundlig behandling där vi fokuserar på att ta bort den befintliga tandstenen. Beroende på hundens samarbetsvana och mängden tandsten kan det behövas upprepade grundliga behandlingar för att få bort allt. Upp till 30 minuters behandlingstid.
KORT/UNDERHÅLLSBEHANDLING – 150 kr
Om din hund inte har tandsten sedan innan, eller har genomgått grundlig behandling för att ta bort den, räcker kortare underhållsbehandlingar för att hålla munhälsan. Behandlingen tar ca 15 minuter och rekommenderas att göras ca var 8’e vecka.

HANTERINGSTRÄNING ENLIGT FEAR FREE-METODEN – 600 kr/h
Belöningsbaserad träning på enskilda moment som hunden upplever obehagliga eller stressande. Vi visar också hur ni kan träna hunden hemma för att förbereda för kommande behandlingar. 15-30 minuters träning per gång.

10-KORT FÖR KLOKLIPPNING/TANDBEHANDLING/HANTERINGSTRÄNING – 1300 kr
10 tillfällen á 15 minuter. De olika behandlingarna kan kombineras på samma kort.