OM OSS

Tassalong

Tassalong är ett personligt och modernt hundtrim beläget i centrala Bollebygd. Här ligger fokus på individen och stressfria och belöningsbaserade, mjuka metoder. Vi tar endast emot en hund i taget för att kunna lägga allt fokus på just din hund när den är hos oss.

Vår målsättning är att just din hund ska ha en positiv förväntan när den kommer till trimmet och se fram emot en lugn och skön stund med ompyssling hos oss.

Ulrika – hundfrisör, hundvetare

Ulrika är hundvetare och diplomerad hundfrisör, med en hel rad med andra utbildningar till. Hon är Certifierad Fear Free hundfrisör sedan 2020 och vidareutbildar sig också till Fear Free Certifierad Trainer. Ulrika är specialinriktad på strävhåriga hundar, samt hundar med rädslor och rädslebeteenden. Ulrika finns på plats de flesta dagarna i veckan och är den ni har kontakt med när ni skriver till oss.

Ulrikas utbildningar och meriter

Åsa – frisörelev

Åsa är frisörelev på Tassalong och tar emot små och mellanstora hundar för bad, klipp och trimning. Hon är SKK-ansluten uppfödare av basenji och är som hundfrisör speciellt inriktad på hundar med utåtagerande beteende. Under 2024 gör Åsa klart sin utbildning till Fear Free-certifierad hundfrisör och finns på plats varannan tisdag/torsdag.

Emma – butikspersonal

Emma finns på plats i butiken varannan lördag och hjälper oss hålla saker rullande. Hon läser hundlinjen på Realgymnasiet och siktar på att bli hundförare inom polisen efter skolan är avslutad.

Bild kommer snart