OM OSS

Tassalong

Tassalong är ett personligt och modernt hundtrim beläget i centrala Bollebygd. som drivs av, mig Ulrika Hansdotter. Här hos mig ligger fokus på individen och stressfria och belöningsbaserade, mjuka metoder. Jag tar emot en hund i taget för att kunna lägga allt fokus på just din hund när den är hos oss. Ofta jobbar jag också med rädda eller reaktiva hundar där det är rent nödvändigt att de är ensamma i lokalen.

Min målsättning är att just din hund ska ha en positiv förväntan när den kommer till trimmet och se fram emot en lugn och skön stund med ompyssling här hos mig.

Ulrika – hundfrisör, hundvetare

Vem är då jag? Jag är hundvetare och diplomerad hundfrisör, med en hel rad med andra utbildningar till i ryggsäcken. 2020 utbildade jag mig till Certifierad Fear Free hundfrisör vidareutbildar mig nu också till Fear Free Certifierad Trainer. Min specialinriktning är hundar med rädslor och rädslebeteenden samt annan hanteringsproblematik.

Jag har haft en stort antal hundar av olika raser genom livet och har bland annat varit uppfödare av papillon, phalène och manchesterterrier. I huset hemma finns i dagsläget en äldre papillonherre vid namn Whiskey som lever livets gyllene dagar. Han hänger oftast med mig på jobbet om dagarna och har sitt eget lilla kryp-in i personalrummet.

Ulrikas utbildningar och meriter